PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Markuszewski

Jerzy Markuszewski
URODZONY: 16 grudzień 1930, Warszawa
ZMARŁ: 16 październik 2007 w wieku 76 lat, Warszawa
Filmografia
 SCENARIUSZ (4)
2000
W życiu wszystko przemija oprócz radia
Scenariusz
1967
Bardzo starzy oboje
Na podstawie
1966
Niebo bez słońca
Scenariusz
1965
Sposób bycia
Na podstawie
 PION REŻYSERSKI (1)
2000
W życiu wszystko przemija oprócz radia
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll