PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Elżbieta Karkoszka

Elżbieta Karkoszka
URODZONA: 17 marzec 1943, Ściegny (k. Piotrkowa Trybunalskiego)
Filmografia
 AKTORKA (30)
2011
Kop głębiej
Hanka
2011
W imieniu diabła
Siostra Zofia
2010
Święta krowa
Katarzyna, matka Bogdana
2009
Enen
Matka Konstantego
2003
Biała sukienka
Suszkowa, matka Ryśka
2002
Moje Miasto
matka "Cichego"
1996
Panna Nikt
nauczycielka plastyki
1994
Śmierć jak kromka chleba
żona Ludwiczaka, przewodniczącego Komisji Zakładowej "Solidarności"
1991
Le Brasier
Maria
1991
Życie za życie. Maksymilian Kolbe
Banasikowa
1987
Polowanie na króla Lira
1987
Łuk Erosa
Karowska
1987
Na srebrnym globie
Ada
1985
Ognisty Anioł
mniszka
1983
Przeznaczenie
jej guwernantka
1982
Oko proroka
matka Hanusza
1981
Mężczyzna niepotrzebny
Ewa
1981
Mężczyzna niepotrzebny!
Ewa Grzegorzewska, siostra Małgosi
1981
Chłopiec
Jadwiga Homerowa, matka Waldka
1979
Zielone lata
żona doktora
1979
Szansa
Agata
1978
Szpital Przemienienia
pacjentka szpitala
1976
Dagny
Marta Foerder
1976
Próba ciśnienia
Elżbieta, kobieta przy budce telefonicznej
1976
Spokój (TV)
Kryśka
1974
Bilans kwartalny
Maria
1973
Sędziowie (TV)
Jewdocha
1964
Drewniany różaniec
Natalia
1964
Późne popołudnie
koleżanka Tuńki
Obca siła
Maria
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll