PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Janusz Kuźniarski

Janusz Kuźniarski
URODZONY: 10 grudzień 1929, Warszawa
ZMARŁ: 28 październik 1986 w wieku 56 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (12)
1977
Ziemia serdecznie bliska
Zdjęcia
1971
Chłopska droga
Zdjęcia
1970
Radiostacja KL. BU
Zdjęcia
1969
Na przykład Nowy Sącz
Zdjęcia
1969
Rocznica
Zdjęcia
1968
Braterska współpraca
Zdjęcia
1967
Spacer wśród chmur
Zdjęcia
1967
Pomnik
Zdjęcia
1966
Wrocławski eksperyment
Zdjęcia
1966
Wczoraj i dziś miast dolnośląskich
Zdjęcia
1965
Boże Ciało w Polsce
Zdjęcia
1954
W cyrku
Współpraca operatorska
 PION REŻYSERSKI (2)
1979
60 lat ZAiKS
Reżyser
1966
Puławy, godzina zero
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll