PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Marek Dobrowolski

Marek Dobrowolski
URODZONY: 30 sierpień 1920, Kraków
ZMARŁ: 28 grudzień 1983 w wieku 63 lat, ()
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PRODUKCJA (10)
1976
Trędowata
Współpraca produkcyjna
1976
Olśnienie
II kierownik produkcji
1975
Bielszy niż śnieg
Współpraca produkcyjna
1974
Potop
Kierownik produkcji
1971
Diament radży
Współpraca produkcyjna
1971
Uciec jak najbliżej
Współpraca produkcyjna
1970
Prom
II kierownik produkcji
1970
Prom
II kierownik produkcji
1969
Sąsiedzi
Kierownik produkcji
1965
Wyspa złoczyńców
II kierownik produkcji
 SCENOGRAFIA (1)
1996
Szkoła czarownic
Scenograf (Production Designer)
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll