PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Renata Kossobudzka

Renata Kossobudzka
URODZONA: 15 styczeń 1921, Warszawa
ZMARŁA: 09 październik 1906 w wieku -15 lat, Skolimów (Polska)
Filmografia
 AKTORKA (8)
1972
Siedem czerwonych róż czyli Benek Kwiaciarz o sobie i o innych
pani Irena, sekretarka dyrektora (nowela "Palto")
1972
Poślizg
szefowa modelek
1966
Marysia i Napoleon
Chodkiewiczowa
1964
Banda
jego matka
1964
Wilczy bilet
jeog żona
1964
Beata
jej matka
1963
Dwa żebra Adama
archiwistka
1955
Opowieść atlantycka
pani Olvier
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll