PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Mieczysław Verocsy

Mieczysław Verocsy
URODZONY: 17 maj 1920, Lwów
ZMARŁ: 05 marzec 1987 w wieku 66 lat, (Polska)
Filmografia
 ZDJĘCIA (17)
1981
Wierne blizny
Operator kamery
1977
Józia
Operator kamery
1976
Karino
Operator kamery
1973
Stacja bezsenność
Operator kamery
1973
Padalce
Operator kamery
1972
Poszukiwany, poszukiwana
Operator kamery
1971
Za ścianą
Operator kamery
1970
Kto wierzy w bociany?
Operator kamery
1969
Urząd
Operator kamery
1968
Tabliczka marzenia
Operator kamery
1968
Pożarowisko (TV)
Operator kamery
1967
Westerplatte
Operator kamery
1967
Człowiek, który zdemoralizował Hadleyburg (TV)
Operator kamery video
1963
Liczę na wasze grzechy
Operator kamery
1955
Irena do domu
Zdjęcia
1955
Nasz zespół
Zdjęcia
1947
Parowóz PT 47
Zdjęcia
 AKTOR (1)
1980
Mniejsze niebo
operator kamery
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll