PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Roman Kęsikowski

Roman Kęsikowski
URODZONY: 06 marzec 1914, Swanowice
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 CHARAKTERYZACJA (22)
1985
Okruchy wojny
Charakteryzacja
1980
Wizja lokalna 1901
Charakteryzacja
1978
Zielona ziemia
Charakteryzacja
1976
Karino
Charakteryzacja
1975
Kazimierz Wielki
Charakteryzacja
1974
Historia pewnej miłości
Charakteryzacja
1973
Stacja bezsenność
Charakteryzacja
1973
Padalce
Charakteryzacja
1972
Poszukiwany, poszukiwana
Charakteryzacja
1971
150 na godzinę
Charakteryzacja
1968
Ortalionowy dziadek
Charakteryzacja
1968
Otello z M-2
Charakteryzacja
1966
Marysia i Napoleon
Charakteryzacja
1966
Kochajmy syrenki
Charakteryzacja
1965
Lenin w Polsce
Charakteryzacja
1964
Zakochani są między nami
Charakteryzacja
1963
Mój drugi ożenek
Charakteryzacja
1962
Na białym szlaku
Charakteryzacja
1962
Mężczyźni na wyspie
Charakteryzacja
1961
Czas przeszły
Charakteryzacja
1960
Matka Joanna od Aniołów
Charakteryzacja
1958
Orzeł
Charakteryzacja
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll