PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Józef Bartczak

Józef  Bartczak
URODZONY: 25 wrzesień 1911, Łódź
ZMARŁ: 29 czerwiec 1978 w wieku 66 lat, ()
Filmografia
 DŹWIĘK (25)
1976
Ognie są jeszcze żywe
Dźwięk
1976
Zielone - minione...
Dźwięk
1971
Jeszcze słychać śpiew. I rżenie koni...
Dźwięk
1970
Dziura w ziemi
Dźwięk
1970
Różaniec z granatów
Dźwięk
1969
Rzeczpospolita Babska
Dźwięk
1969
Prawdziwie magiczny sklep
Dźwięk
1967
Poradnik matrymonialny
Dźwięk
1967
Katarynka
Dźwięk
1967
Pieśń triumfującej miłości (TV)
Dźwięk
1966
Marysia i Napoleon
Dźwięk
1965
Lenin w Polsce
Dźwięk
1964
Upał
Dźwięk
1963
Milczenie
Dźwięk
1960
Historia współczesna
Dźwięk
1960
Matka Joanna od Aniołów
Dźwięk
1959
Pociąg
Dźwięk
1959
Spotkania w mroku
Dźwięk
1958
Orzeł
Dźwięk
1958
Ostatni dzień lata
Dźwięk
1957
Prawdziwy koniec wielkiej wojny
Dźwięk
1957
Deszczowy lipiec
Dźwięk
1948
Akcja Narodów Zjednoczonych
Dźwięk
1946
Teatr mój widzę ogromny
Dźwięk
1945
Łódź 1939-1945
Dźwięk
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll