PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Włodzimierz Głodek

Włodzimierz Głodek
URODZONY: 26 lipiec 1954, Sochaczew
ZMARŁ: 23 październik 2018 w wieku 64 lat, Warszawa (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (27)
2010
Ludzie Chudego
Zdjęcia
2007
Ranczo Wilkowyje
Zdjęcia
2000
To my
Zdjęcia
1998
Sprawa pułkownika Kuklińskiego
Zdjęcia
1998
Spona
Zdjęcia
1997
Życie jak film
Zdjęcia
1995
Kasztelan
Zdjęcia
1994
Oczy niebieskie
Zdjęcia
1994
Patrzeć muzyką. O muzyce teatralnej Zygmunta Koniecznego
Zdjęcia
1994
Oczy niebieskie
Operator kamery
1993
Człowiek z...
Zdjęcia
1993
Goodbye Rockefeller
Zdjęcia
1993
Goodbye, Rockefeller
Zdjęcia
1993
Goodbye Rockefeller
Operator kamery
1993
Człowiek z...
Operator kamery
1990
Piggate
Zdjęcia
1990
Piggate
Operator kamery
1988
Pan Kleks w kosmosie
Zdjęcia
1987
O rany, nic się nie stało!!!
Operator kamery
1985
Podróże Pana Kleksa
Zdjęcia
1984
Jajo
Zdjęcia
1983
Synteza
Zdjęcia
1981
Ślepy bokser
Operator głównej kamery
1981
On, Ona, Oni
Operator kamery
1980
Pałac
Operator kamery
1979
Echo
Zdjęcia
1978
Calineczka
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (1)
1981
Pierwszy film
Współpraca
 PRODUKCJA (1)
1994
Oczy niebieskie
Producent
 AKTOR (1)
1994
Oczy niebieskie
Włodzimierz Głodek
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll