PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jan Kulczycki

Jan Kulczycki
URODZONY: 25 maj 1947, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (18)
2014
Samoloty 2
Kowadło (polski dubbing)
2011
Ale cyrk 3D
(polski dubbing)
2011
Thor ratuje przyjaciół
Trym (polski dubbing)
2011
Księstwo
Sołtys
2003
Gdzie jest Nemo 3D
Dentysta, polski dubbing (głos)
2003
Sindbad: legenda siedmiu mórz
Jed (głos)
2002
8 mila
Money (polski dubbing) (głos)
2000
Uciekające kurczaki
Pan Tweedy, polska wersja (głos)
1995
Pocahontas
Ben (polski dubbing)
1989
Po upadku
1986
Słońce w gałęziach
1985
Tajemnice Wiklinowej Zatoki
tata Serafina
1979
Racławice. 1794
1978
Borsucza 7
1977
Pasja
1975
Pryzmat
Wojtek
1973
Padalce
Marcin
1969
Piąta rano
kominiarz Tomek
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll