PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Peter Aalbæk Jensen

Peter Aalbæk Jensen
URODZONY: 08 kwiecień 1956
Filmografia
 PRODUKCJA (25)
2016
Wybawienie
Producent
2014
Zabójcy bażantów
Producent
2014
Obywatel roku
Koproducent
2013
Kobieta w klatce
Producent
2013
Nimfomanka. Część I
Producent
2013
Nimfomanka. Część II
Producent
2012
Śniegi wojny
Producent
2012
Kochanek królowej
Producent wykonawczy
2011
Ambasador
Producent wykonawczy
2011
Sponsoring
Koproducent
2010
W lepszym świecie
Producent
2009
Mamut
Koproducent
2006
Księżniczka
Producent wykonawczy
2006
Tuż po weselu
Producent wykonawczy
2004
Bracia
Producent
2002
Lilja 4-ever
Koproducent
2000
Włoski dla początkujących
Producent wykonawczy
2000
Tańcząc w ciemnościach
Producent wykonawczy
1998
Fucking Amal
Koproducent
1996
Diabelska wyspa
Producent
1996
Portland
Producent
1996
Przełamując fale
Producent
1996
Dealer
Producent wykonawczy
1994
Filmowe czasy
Producent
1991
Europa
Producent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll