PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Moes

Jerzy Moes
URODZONY: 29 wrzesień 1935, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (43)
2006
Szatan z siódmej klasy
dyrektor szkoły
2004
Aryjska para
Kierowca Krauzenberga
2003
Żurek
Kapelan
1998
Sabina (TV)
Stefan, mąż Sabiny
1997
Brat naszego Boga
zakonnik
1997
Taekwondo
Właściciel samochodu
1988
Pięć minut przed gwizdkiem
prokurator
1985
Bariery
dziennikarz
1985
Lustro
lekarz
1984
Pismak
oficer austriacki
1984
Przemytnicy
przemytnik (nie występuje w napisach)
1983
Stan wewnętrzny
Musiała, dyrektor TV Gdańsk
1982
Przesłuchanie
aktor
1982
The Wall
żołnierz niemiecki
1981
Chłopiec
członek komisji egzaminacyjnej
1981
Alicja
bywalec podwórkowy (nie występuje w napisach)
1981
Przypadek
oficer SB aresztujący Czuszkę; w wersji pierwszej; nie występuje w czołówce
1980
Droga
kapitan na koniu
1979
Skradziona kolekcja
milicjant
1978
Justyna
1978
Samosierra. 1808
generał francuski
1977
Śmierć prezydenta
Władysław Sikorski
1977
Bezkresne łąki
uczestnik narady
1977
Sam na sam
Jerzy, sąsiad Witka
1976
Karino
gracz (nie występuje w napisach)
1976
Złota kaczka
1976
Zagrożenie
dziennikarz
1976
Trędowata
nie występuje w czołówce
1975
Tylko Beatrycze
król Piotr Przemysław
1975
Jej powrót
szofer Edwarda
1974
Nie ma róży bez ognia
mężczyzna w lokalu
1972
Siedem czerwonych róż czyli Benek Kwiaciarz o sobie i o innych
1972
Dama pikowa (TV)
Gracz w klubie oficerskim
1971
Agent nr 1
radiotelegrafista w sztabie brytyjskim
1971
Dzięcioł
Pawełek, syn Waldków
1971
Bicie serca
policjant
1970
Album polski
strażnik kolumny więźniów obozu koncentracyjnego
1970
Pogoń za Adamem
"powstaniec" w filmie Zawady
1968
Lalka
1965
Lenin w Polsce
dziennikarz w kinoteatrze
1959
Lotna
podchorąży
1959
Kamienne niebo
1957
8 minut bez polityki
 INNE (1)
1977
Przerwana pieśń...
Lektor
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll