PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wiesław Ćwikliński

Wiesław Ćwikliński
URODZONY: 01 sierpień 1930, Łódź
ZMARŁ: 30 kwiecień 1972 w wieku 41 lat, (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 DŹWIĘK (22)
1972
Skarb trzech łotrów
Dźwięk
1971
Okno zabite deskami
Dźwięk
1971
150 na godzinę
Dźwięk
1971
System (TV)
Dźwięk
1971
Markheim
Dźwięk
1970
Pogoń za Adamem
Dźwięk
1970
Ewa Demarczyk
Dźwięk
1970
Twarz anioła
Dźwięk
1969
Jak rozpętałem II wojnę światową
Dźwięk
1969
Czekam w Monte Carlo
Dźwięk
1968
Otello z M-2
Dźwięk
1968
Ortalionowy dziadek
Dźwięk
1967
Żywot Mateusza
Dźwięk
1967
Piękny był pogrzeb, ludzie płakali (TV)
Dźwięk
1967
Julia, Anna, Genowefa...
Dźwięk
1966
Pieczone gołąbki
Dźwięk
1965
Przyjaciel
Dźwięk
1964
Beata
Dźwięk
1964
Koniec naszego świata
Dźwięk
1963
Gdzie jest generał...
Dźwięk
1961
Zuzanna i chłopcy
Dźwięk
1960
Odwiedziny prezydenta
Dźwięk
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll