PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Ludwik Fritsche

Ludwik Fritsche
URODZONY: 17 sierpień 1872, Częstochowa
ZMARŁ: 04 wrzesień 1940 w wieku 68 lat, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (9)
1939
U kresu drogi
służący Feliks
1937
Halka
sługa Maciej
1934
Pieśniarz Warszawy
ojciec Zosi
1933
Jego ekscelencja subiekt
kamerdyner
1932
Księżna łowicka
1932
Każdemu wolno kochać
1932
Rok 1914
ksiądz
1930
Moralność pani Dulskiej
Dulski
1929
Mocny człowiek
lichwiarz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll