PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Henryk Małkowski

Henryk Małkowski
URODZONY: 15 lipiec 1881, Satanów na Podolu
ZMARŁ: 17 luty 1959 w wieku 77 lat, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (9)
1939
Przez łzy do szczęścia
lekarz
1938
Serce matki
woźny
1938
Robert i Bertrand
chłop
1937
Pani minister tańczy
woźny ministerialny
1936
Jadzia
Kelner
1934
Pieśniarz Warszawy
dyrektor kabaretu
1932
Wyrok życia
adwokat
1924
Skrzydlaty zwycięzca
1921
Cud nad Wisłą
Szmul Wodociąg
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll