PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wiktor Biegański

Wiktor Biegański
URODZONY: 16 listopad 1892, Sambor
ZMARŁ: 19 styczeń 1974 w wieku 81 lat, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (9)
1966
Marysia i Napoleon
arystokrata
1964
Przerwany lot
1934
Co mój mąż robi w nocy
doktor Diagnoziński
1934
Pieśniarz Warszawy
Lolo, przyjaciel Juliana
1934
Młody las
profesor Żewakow
1934
Czarna perła
dyrektor hotelu
1933
Zabawka
Mielicki
1933
Jego ekscelencja subiekt
dyrektor domu towarowego
1931
Bezimienni bohaterowie
szef szajki Goppe
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll