PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Anne Hathaway

Anne Hathaway
URODZONA: 12 listopad 1982, Nowy Jork
Filmografia
 AKTORKA (27)
2019
Oszustki.
Josephine Chesterfield
2018
The Hustle
2018
Ocean’s 8
Daphne Kluger
2016
Alicja po drugiej stronie lustra
Biała Królowa
2015
Praktykant
Jules Ostin
2014
Interstellar
Amelia
2014
Rio 2 3D
Jewel (głos)
2014
Robopocalypse
2013
Don Jon
aktorka hollywoodzka
2012
Les Miserables: Nędznicy
Fantine
2012
Mroczny Rycerz powstaje
Selina Kyle / Catwoman
2011
Jeden dzień
Emma Morley
2011
Rio 3D
Jewel (głos)
2011
Rio
Jewel (głos)
2010
Alicja w Krainie Czarów
Biała Królowa
2010
Walentynki
Liz
2010
Miłość i inne używki
Maggie Murdock
2009
PoliWood
Ona sama
2009
Ślubne wojny
Emma Allan
2008
Rachel wychodzi za mąż
...
2008
Dorwać Smarta
Agentka 99
2007
Zakochana Jane
Jane Austen
2006
Diabeł ubiera się u Prady
Andy Sachs
2005
Czerwony Kapturek - prawdziwa historia
Czerwony Kapturek (głos)
2005
Tajemnica Brokeback Mountain
Lureen Newsome
2004
Pamiętnik księżniczki 2. Królewskie zaręczyny
Mia Thermopolis
2001
Pamiętnik księżniczki
Mia Thermopolis
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll