PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Stefan Żeromski

Stefan Żeromski
URODZONY: 14 wrzesień 1864, Strawczyn
ZMARŁ: 20 listopad 1925 w wieku 61 lat, Warszawa
Filmografia
 SCENARIUSZ (4)
2001
Przedwiośnie
Na podstawie
1983
Wierna rzeka
Na podstawie
1967
Pavoncello (TV)
Na podstawie
1965
Popioły
Na podstawie
 AKTOR (1)
2005
Stefana Żeromskiego dusza rozdarta
(bohater filmu)
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll