PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Kozakiewicz

Jerzy Kozakiewicz
URODZONY: 10 luty 1929, Warszawa
ZMARŁ: 11 lipiec 2006 w wieku 77 lat, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (9)
1983
Stan wewnętrzny
pracownik archiwum TV Gdańsk
1983
Pastorale Heroica
geometra
1983
Nadzór
brygadzista w więziennych warsztatach
1974
Potop
Krzepisz
1961
Dotknięcie nocy
Jacenko
1960
Krzyżacy
Cztan, zalotnik ze Zgorzelic
1958
Orzeł
podoficer estoński
1957
Historia jednego myśliwca
złonek francuskiego ruchu oporu
1956
Koniec nocy
Karol, konkubent Haliny
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll