PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Christine Pascal

Christine Pascal
URODZONY: 29 listopad 1953, Lyon
ZMARŁ: 30 sierpień 1996 w wieku 42 lat, Paryż
Filmografia
 AKTOR (7)
1994
Patrioci
Laurence
1991
Rien que des mensonges
Lise
1986
Około północy
Sylvie
1979
Panny z Wilka
Tunia
1977
Zepsute dzieci
Anne Torrini
1975
Niech zacznie się zabawa
Emilie
1974
Zegarmistrz od świętego Pawła
Liliane Torrini
 SCENARIUSZ (1)
1977
Zepsute dzieci
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll