PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tadeusz Bradecki

Tadeusz Bradecki
URODZONY: 02 styczeń 1955, Zabrze
Filmografia
 AKTOR (27)
2019
Eastern
2014
Obce ciało
Focolarino
2009
Rewizyta
Witold
2009
Generał Nil
Emil Merz, sędzia Sądu Najwyższego
2006
Autor wychodzi
profesor
2005
Persona non grata
Inspektor
2004
Pręgi
Lekarz
2004
Powiedz coś
Paweł Wittgenstein
2002
Suplement
Ksiądz Marek
2000
Życie jako śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową
Zakonnik Marek
1997
Opowieści weekendowe - Linia opóźniająca
lekarz
1991
Życie za życie. Maksymilian Kolbe
zakonnik w klasztorze w Alwerni
1991
Panny i wdowy
mąż Zuzanny
1990
Prominent
Leszek, portier w domu Burskich
1990
Życie za życie
ksiądz z konfesjonału
1989
Stan posiadania
ksiądz Marek
1988
Gdzieśkolwiek jest, jeśliś jest
doktor Marcin
1988
Mistrz i Małgorzata (TV)
Jeszua HaNocri
1984
Bez końca
hipnotyzer
1984
Rok spokojnego słońca
tłumacz
1982
Dolina Issy
ksiądz Peikswa
1981
Pokuszenie
tenisista
1981
Z dalekiego kraju
1981
Wielki bieg
Stefan Budny
1980
Constans
Witold
1979
Amator
Witek
1979
Hotel klasy lux
syn Klonowicza
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll