PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Alfred Molina

Alfred Molina
URODZONY: 04 maj 1953, Londyn
Filmografia
 AKTOR (27)
2016
Mali mężczyźni
Hernan
2015
Sekret w ich oczach
2015
Kahlil Gibran's The Prophet
Sierżant (głos)
2013
Rysiek lwie serce
Reginald (głos)
2013
Uniwersytet potworny
(głos)
2011
Rango
Roadkill (głos)
2011
Porwanie
Frank Burton
2010
Uczeń czarnoksiężnika
Maxim Horvath
2010
Książę Persji: Piaski czasu
Szejk Amar
2009
Była sobie dziewczyna
Jack
2009
Różowa Pantera 2
Randall Pepperidge
2006
Kod da Vinci
Biskup Aringarosa
2006
Jak wam się podoba
Touchstone
2004
Spider-Man 2
Doc Ock, Doktor Otto Octopus
2003
Tożsamość
Doktor Malick
2003
Moje życie beze mnie
Ojciec
2002
Frida
Diego Rivera
2002
Zakopana Betty
Boris Plots
2000
Czekolada
Comte de Reynaud
1999
Magnolia
Solomon Solomon
1995
Truposz
Misjonarz
1993
Proces
Titorelli
1992
Prawdziwie po polsku
Tadeusz Melnik
1988
Manifest
Avanti
1987
Nadstaw uszu
Kenneth Halliwell
1985
Zaklęta w sokoła
Cezar
1981
Poszukiwacze zaginionej Arki
Satipo
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll