PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Jacek Rotmil
URODZONY: 24 listopad 1888, Sankt Petersburg
ZMARŁ: 31 lipiec 1944 w wieku 55 lat, Warszawa
Filmografia
 SCENOGRAFIA (68)
1939
Czarne diamenty
Scenografia
1939
Doktor Murek
Scenografia
1938
Ostatnia brygada
Scenografia
1938
List do matki
Scenografia
1938
Wrzos
Scenografia
1938
Kościuszko pod Racławicami
Scenografia
1938
Kłamstwo Krystyny
Scenografia
1938
Strachy
Scenografia
1938
Serce matki
Scenografia
1938
Druga miłość
Scenografia
1938
Mateczka
Scenografia
1938
Za winy niepopełnione
Scenografia
1938
Gehenna
Scenografia
1938
Dziewczyna szuka miłości
Scenografia
1938
Zapomniana melodia
Scenografia
1938
Królowa przedmieścia
Scenografia
1938
Kobiety nad przepaścią
Scenografia
1938
Robert i Bertrand
Scenografia
1938
Profesor Wilczur
Scenografia
1937
Ułan księcia Józefa
Scenografia
1937
Halka
Scenografia
1937
Piętro wyżej
Scenografia
1937
Pani minister tańczy
Scenografia
1937
Ordynat Michorowski
Scenografia
1937
Znachor
Scenografia
1937
Książątko
Scenografia
1937
Ty, co w ostrej świecisz bramie
Scenografia
1937
Dybuk
Scenografia
1937
Trójka hultajska
Scenografia
1937
Dziewczęta z Nowolipek
Scenografia
1937
Skłamałam
Scenografia
1936
Ada to nie wypada
Scenografia
1936
Będzie lepiej
Scenografia
1936
Trędowata
Scenografia
1936
Ślubowanie
Scenografia
1936
Florian
Scenografia
1936
Bohaterowie Sybiru
Scenografia
1936
Wierna rzeka
Scenografia
1936
Jego wielka miłość
Scenografia
1936
Tajemnica Panny Brinx
Scenografia
1936
Papa się żeni
Scenografia
1936
Pan Twardowski
Scenografia
1936
Barbara Radziwiłłówna
Scenografia
1936
Fredek uszczęśliwia świat
Scenografia
1936
Straszny dwór
Scenografia
1935
Rapsodia Bałtyku
Scenografia
1935
Antek Policmajster
Scenografia
1935
Kochaj tylko mnie
Scenografia
1935
ABC Miłości
Scenografia
1935
Manewry miłosne
Scenografia
1935
Wacuś
Scenografia
1935
Jaśnie pan szofer
Scenografia
1935
Dwie Joasie
Scenografia
1935
Panienka z Poste Restante
Scenografia
1934
Młody las
Scenografia
1934
Co mój mąż robi w nocy
Scenografia
1934
Czarna perła
Scenografia
1934
Śluby ułańskie
Scenografia
1934
Czy Lucyna to dziewczyna?
Scenografia
1934
Córka generała Pankratowa
Scenografia
1933
Zabawka
Scenografia
1933
Dzieje grzechu
Scenografia
1933
Szpieg w masce
Scenografia
1933
Prokurator Alicja Horn
Scenografia
1932
Róża
Scenografia
1932
Wyrok życia
Scenografia
1930
Na Sybir
Scenografia
Sportowiec mimo woli
Scenografia
 AKTOR (1)
1970
Nie ma powrotu, Johnny
Johnny
 MONTAŻ (1)
1930
Dolly macht Karriere
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll