PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Lucjan Kaszycki

Lucjan Kaszycki
URODZONY: 27 wrzesień 1932, Kraków
Filmografia
 MUZYKA (35)
1984
Katastrofa w Gibraltarze
Muzyka
1981
Ryś
Muzyka
1980
Wysokie loty
Muzyka
1974
Pełnia nad głowami
Muzyka
1970
Akcja "Brutus"
Muzyka
1969
Urząd
Muzyka
1967
Katarynka
Muzyka
1967
Komedie pomyłek (TV)
Muzyka
1967
Wenus z Ille (TV)
Muzyka
1967
Jak wygrałem wyścig cyklistów
Muzyka
1966
Cierpkie głogi
Muzyka
1965
Błękitny pokój (TV)
Muzyka
1964
"Awatar", czyli zamiana dusz
Muzyka
1964
Wilczy bilet
Muzyka
1963
Naprawdę wczoraj
Muzyka
1963
Weekendy
Muzyka
1962
Jak być kochaną
Muzyka
1962
Dom bez okien
Muzyka
1962
Gangsterzy i filantropi
Muzyka
1961
Droga na zachód
Muzyka
1961
Rozstanie
Muzyka
1961
Bitwa o Kozi Dwór
Muzyka
1961
Złoto
Muzyka
1961
Świadectwo urodzenia
Muzyka
1961
Kropla krwi
Muzyka
1960
Ostrożnie Yeti
Muzyka
1960
Ostrożnie, Yeti!
Muzyka
1959
Miejsce na ziemi
Muzyka
1959
Awantura o Basię
Muzyka
1959
Wspólny pokój
Muzyka
1959
Tysiąc talarów
Muzyka
1958
Miasteczko
Muzyka
1958
Suita polska
Muzyka
1958
Pożegnania
Muzyka
1957
Stefek Burczymucha
Muzyka
 AKTOR (1)
1975
Alek, Duduś, Drążek...
On sam
Opis
Kompozytor i pedagog. Ukończył Akademię Muzyczną w Krakowie. Autor muzyki filmowej, telewizyjnej, teatralnej, radiowej musicali, utworów orkiestrowych, wokalno-instrumentalnych, piosenek oraz muzyki jazzowej.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll