PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Kaczmarek

Jerzy Kaczmarek
URODZONY: 14 luty 1929, Łódź
ZMARŁ: 13 lipiec 1995 w wieku 66 lat, Warszawa (Polska)
Filmografia
 AKTOR (18)
1969
W każdą pogodę
rybak
1969
Ostatnie dni
ss-man strzelający do jeńca
1969
Sąsiedzi
policjant w składnicy broni
1969
Nie ma powrotu Johnny
żołnierz amerykański
1968
Wniebowstąpienie
SS-man dobijający Sebastiana
1968
Dancing w kwaterze Hitlera
motocyklista
1967
Paryż - Warszawa bez wizy
lotnik amerykański
1967
Morderca zostawia ślad
Nurt
1967
Westerplatte
plutonowy Baran
1964
Rękopis znaleziony w Saragossie
Mosquito
1964
Przerwany lot
Staszek
1963
Zerwany most
Groń
1962
Rodzina Milcarków
1961
Zaduszki
Gałecki
1960
Matka Joanna od Aniołów
Kaziuk
1960
Historia współczesna
Zenek Filipowski, gość na weselu Wiśniewskich
1955
Sprawa pilota Maresza
Elmer
1952
Dzień wypłaty
 ZDJĘCIA (1)
1966
Kijowskie portrety
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll