PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wacław Dybowski

Wacław Dybowski
URODZONY: 14 sierpień 1929, Uniejów
ZMARŁ: 03 czerwiec 1984 w wieku 54 lat, Białogard (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (28)
1984
Pobojowisko
Zdjęcia
1984
Katastrofa w Gibraltarze
Zdjęcia
1981
Czerwone węże
Zdjęcia
1980
Polonia Restituta
Zdjęcia
1978
Pogrzeb świerszcza
Zdjęcia
1977
Zakręt
Zdjęcia
1977
Zapach ziemi
Zdjęcia
1976
Olśnienie
Zdjęcia
1976
Zanim nadejdzie dzień
Zdjęcia
1975
Obrazki z życia
Zdjęcia
1975
Mazepa
Operator kamery
1974
Ziemia obiecana
Zdjęcia
1974
Pójdziesz ponad sadem
Zdjęcia
1971
Bicie serca
Zdjęcia
1970
Pułapka
Zdjęcia
1970
Ewa Demarczyk
Zdjęcia
1969
Polowanie na muchy
Operator kamery
1969
Ostatnie dni
Operator kamery
1968
Kierunek Berlin
Operator kamery
1968
Weekend z dziewczyną
Operator kamery
1967
Długa noc
Operator kamery
1966
Kochajmy syrenki
Zdjęcia
1965
Powrót doktora von Kniprode
Zdjęcia
1963
Mój drugi ożenek
Operator kamery
1962
Drugi brzeg
Operator kamery
1961
Milczące ślady
Operator kamery
1958
Małe dramaty
Operator kamery
1956
Pożegnanie z diabłem
Operator kamery
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll