PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Czesław Przybyła

Czesław Przybyła
URODZONY: 16 sierpień 1921, Tucznababa
ZMARŁ: 22 maj 1990 w wieku 68 lat, Łódź (Polska)
Filmografia
 AKTOR (13)
1988
Bez grzechu
starzec
1984
Vabank II, czyli riposta
strażnik w więzieniu na Sikawie
1981
Vabank
urzędnik więzienny
1980
Lęk przestrzeni
krojczy Leszek
1979
...Droga daleka przed nami...
Kroll
1977
Tańczący jastrząb
nauczyciel
1974
Dwoje bliskich obcych ludzi
1973
Księżyc
1972
777
lekarz
1969
Ostatnie dni
1967
Uroczystość
1967
Przeraźliwe łoże
rybak
1965
Głos ma prokurator
przewoźnik
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll