PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Roman Palester

Roman Palester
URODZONY: 28 grudzień 1907, Śniatyń
ZMARŁ: 24 sierpień 1989 w wieku 81 lat, Paryż
Filmografia
 MUZYKA (14)
1998
Oblicza dialogu
Muzyka
1973
Krąg pierwszy
Muzyka
1957
Dwie godziny
Muzyka
1949
Miasto nieujarzmione
Muzyka
1948
Ostatni etap
Kompozytor
1948
Ulica graniczna
Muzyka
1946
Zakazane piosenki
Muzyka
1939
Ja tu rządzę
Muzyka
1938
Ludzie Wisły
Muzyka
1937
Dziewczęta z Nowolipek
Muzyka
1937
Halka
Muzyka
1934
Młody las
Muzyka
1933
Zabawka
Muzyka
1932
Róża
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll