PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jacek Stachlewski

Jacek Stachlewski
URODZONY: 03 kwiecień 1937, Warszawa
ZMARŁ: 17 luty 2008 w wieku 70 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (38)
1991
Siwa legenda
Zdjęcia
1989
Piotr Michałowski
Zdjęcia
1988
Pantarej
Zdjęcia
1988
Warszawskie gołębie
Zdjęcia
1988
Prywatne niebo
Zdjęcia
1987
Koniec sezonu na lody
Zdjęcia
1987
Sławna jak Sarajewo
Zdjęcia
1985
Wakacje w Amsterdamie
Zdjęcia
1983
Magiczne ognie
Zdjęcia
1981
Karabiny
Zdjęcia
1981
Krach operacji „Terror”
Zdjęcia
1980
Urodziny młodego Warszawiaka
Zdjęcia
1980
Wysokie loty
Zdjęcia
1980
Zamach stanu
Zdjęcia
1976
Zagrożenie
Zdjęcia
1976
Niedzielne dzieci
Zdjęcia
1975
Biała gołębica
Zdjęcia
1974
Nie ma mocnych
Zdjęcia
1973
Opętanie
Operator kamery
1972
Z tamtej strony tęczy
Operator kamery
1972
Teraz i w każdą godzinę
Operator kamery
1971
5 i 1/2 bladego Józka
Operator kamery
1971
Diament radży
Współpraca operatorska
1968
Ostatni po Bogu
Operator kamery
1967
Stajnia na Salvatorze
Operator kamery
1967
Balon
Zdjęcia
1966
Marysia i Napoleon
Operator kamery
1966
150 dni Faraona
Zdjęcia
1965
Faraon
Współpraca operatorska
1965
Majowe popłudnie
Zdjęcia
1965
Mauthausen 1965
Zdjęcia
1965
Ostatnie dni świątyni Ptah
Zdjęcia
1965
Sylwia- pies, który nigdy nie schwytał zająca
Zdjęcia
1961
Jutro premiera
Współpraca operatorska
1961
Pieniądze albo życie
Zdjęcia
1961
Erotyk
Zdjęcia
1961
Rzeźba
Zdjęcia
1959
Piękna pogoda zaiste
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll