PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Bohdana Majda

Bohdana Majda
URODZONA: 03 maj 1924, Tomaszów Mazowiecki
ZMARŁA: 24 listopad 1995 w wieku 71 lat, Warszawa
Filmografia
 AKTORKA (20)
1988
Warszawskie gołębie
ławnik
1985
Kronika wypadków miłosnych
matka Cecylii i Olimpii
1984
Dom wariatów
matka
1981
Kobieta samotna (TV)
Gospodyni Jacka
1981
On, Ona, Oni
ławniczka
1977
Ciuciubabka
Mama Grażyny
1976
Niedzielne dzieci
Pracownica domu dziecka
1975
Oczekiwanie
ciotka
1974
Urodziny Matyldy
matka Basi
1973
Drzwi w murze
aktorka
1972
Anatomia Miłości
matka Ewy
1971
150 na godzinę
matka
1971
Wizyta
Halina, żona Rapalskiego
1969
Rzeczpospolita Babska
członkini komitetu powitalnego
1967
Cyrograf dojrzałości (TV)
Danuta, żona nauczyciela Wiktora
1966
Poznańskie słowiki
żona Tadeusza
1964
Rachunek sumienia
sąsiadka Mareckich
1961
Dziś w nocy umrze miasto
kelnerka w "Astorii"
1961
Kropla krwi
sąsiadka Zielińskich
1959
Awantura o Basię
Marysia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll