PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Marek Siudym
URODZONY: 24 październik 1948, Łódź
Filmografia
 AKTOR (28)
2019
Serce do walki
2017
Wyklęty
Sołtys
2014
Bogowie
Andrzej, pacjent pierwszego przeszczepu
2008
Małgosia kontra Małgosia
wykładowca
2006
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
Sąsiad
2003
Ubu król
Michał Fiodorowicz
2002
Rób swoje, ryzyko jest twoje
Leon
2000
Świąteczna przygoda
Zamachowiec; rola Dariusza Zawiślaka (głos)
1997
Czas zdrady (TV)
żołnierz
1995
Prowokator
żandarm
1993
Rozmowa z człowiekiem z szafy
narzeczony matki
1991
Kanalia
człowiek Zbycha (nie występuje w napisach)
1988
Król Komputerów
emerytowana nauczycielka
1986
Kurs na lewo
Paweł
1985
Obcy w domu
pijak w gospodzie
1985
Okruchy wojny
dowódca
1985
Przedstawienie Hamleta we wsi Głucha Dolna
1983
Na odsiecz Wiedniowi
hetman polny Sieniawski
1981
Konopielka
Michał
1981
Miś
węglarz
1980
Przed odlotem
lekarz
1980
Olimpiada 40
Jan
1980
Powstanie listopadowe. 1830-1831
Andrzej Walchnowski
1979
Tajemnica szyfru Marabuta
(głos)
1978
Samosierra. 1808
wachmistrz Florian Gotartowski
1977
Pasja
ojciec Piotr
1977
Pani Bovary to ja
mąż sąsiadki
1976
Przepraszam, czy tu biją?
pan Wiktor
 PION REŻYSERSKI (3)
1988
Fizjologia smaku
Reżyser
1987
Piąty zmysł
Reżyser
1986
Ręczna robota
Reżyser
 SCENARIUSZ (3)
1988
Fizjologia smaku
Scenariusz
1987
Piąty zmysł
Scenariusz
1986
Ręczna robota
Scenariusz
 ZDJĘCIA (1)
1987
Piąty zmysł
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll