PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Urszula Śliwińska

Urszula Śliwińska
URODZONA: 29 sierpień 1933, Warszawa
ZMARŁA: 03 lipiec 2003 w wieku 69 lat, Warszawa (Polska)
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (29)
2009
Rewizyta
Montaż
1985
Kobieta w kapeluszu
Montaż
1983
Pastorale Heroica
Montaż
1982
Pensja pani Latter
Montaż
1981
Ryś
Montaż
1981
W obronie własnej
Montaż
1980
Kontrakt
Montaż
1980
Constans
Montaż
1979
Gwiazdy poranne
Montaż
1978
Spirala
Montaż
1978
Szpital Przemienienia
Montaż
1978
Gra o wszystko
Montaż
1977
Pasja
Montaż
1976
Barwy ochronne
Montaż
1976
Najlepsze w świecie
Montaż
1975
Opadły liście z drzew
Montaż
1974
Bilans kwartalny
Montaż
1973
Iluminacja
Montaż
1972
Ocalenie
Montaż
1972
Ostatni liść
Montaż
1972
Hipoteza
Montaż
1971
Za ścianą
Montaż
1970
Szansa
Montaż
1970
Życie rodzinne
Montaż
1969
Paragon gola
Montaż
1968
Hasło Korn
Montaż
1968
Zaliczenie (TV)
Montaż
1966
Pawiak
Asystent Montażysty
1965
Czerwone światło
Montaż
 CHARAKTERYZACJA (1)
1971
Za ścianą
Charakteryzacja
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll