PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Helena Matejska

Helena Matejska
URODZONA: 18 sierpień 1934, Zborów
ZMARŁA: 19 styczeń 2016 w wieku 81 lat, ()
Filmografia
 CHARAKTERYZACJA (19)
1988
Obywatel Piszczyk
Charakteryzacja
1988
Brzytwa
Charakteryzacja
1987
Do domu
Charakteryzacja
1987
Maria Rodziewiczówna czyli zaściankowość nobilitowana
Charakteryzacja
1987
Rajski ptak
Charakteryzacja
1986
Odczyt, czyli jak zostałem literatem
Charakteryzacja
1985
Chrześniak
Charakteryzacja
1984
O-bi, O-ba. Koniec cywilizacji
Charakteryzacja
1984
Hania (TV)
Charakteryzacja
1984
Cień już niedaleko
Charakteryzacja
1982
The Wall
Charakteryzacja
1982
Oko proroka
Charakteryzacja
1982
Przesłuchanie
Charakteryzacja
1981
Ślepy bokser
Charakteryzacja
1981
Amnestia
Charakteryzacja
1981
Wojna światów - następne stulecie
Charakteryzacja
1978
Nauka latania
Charakteryzacja
1976
Mój smog
Charakteryzacja
1975
Opadły liście z drzew
Charakteryzacja
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll