PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Anna Ostapińska

Anna Ostapińska
URODZONA: 19 luty 1950, Otwock
Filmografia
 SCENOGRAFIA (15)
2015
Carte Blanche
Kostiumy
2011
Kac Wawa
Kostiumy
2008
Skorumpowani
Kostiumy
1991
Panny i wdowy
Kostiumy
1990
Rozmowy o miłości
Kostiumy
1989
Sztuka kochania
Kostiumy
1988
Obywatel Piszczyk
Kostiumy
1988
Romeo i Julia z Saskiej Kępy
Kostiumy
1986
Dwie wigilie
Kostiumy
1983
Planeta Krawiec
Kostiumy
1981
Ślepy bokser
Kostiumy
1981
Debiutantka
Kostiumy
1981
Konopielka
Kostiumy
1980
Błękitna strzała
Kostiumy
1980
Ciosy
Kostiumy
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll