PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Irena Laskowska

Irena Laskowska
URODZONA: 15 marzec 1925, Kraków
Filmografia
 AKTORKA (29)
2003
Pornografia
Amelia
1988
Bliskie spotkania z wesołym diabłem
nauczycielka
1988
Obywatel Piszczyk
matka Piszczyka
1985
Bariery
matka Anny
1985
Och, Karol
ciotka
1979
Godzina „W” (TV)
matka Teresy
1979
Chciałbym się zgubić...
wychowawczyni
1979
Zielone lata
aptekarzowa Königowa
1977
Ostatnie okrążenie
matka Kusocińskiego
1976
Trochę wielkiej miłości
matka "Misia"
1976
Człowiek z marmuru
pracownica Muzeum Narodowego
1975
Dom moich synów (TV)
Gawlakowa
1974
Izkustvenata patica
1974
Tylko się jeździ
sąsiadka czekająca na windę
1974
To ja zabiłem
matka Anny
1974
Linia
1973
Kiedy byliśmy mali
matka
1971
Dzięcioł
pracownik supersamu
1969
Polowanie na muchy
pani redaktorowa
1968
Człowiek z M-3
sąsiadka Piechockiego z dołu, żona chorego męża
1968
Wszystko na sprzedaż
żona leśniczego
1966
Don Gabriel
mecenasowa
1965
Salto
wróżka Cecylia
1963
Skąpani w ogniu
Marta
1963
Liczę na wasze grzechy
kelnerka
1962
Mężczyźni na wyspie
Magdalena
1960
Krzyżacy
Księżna Aleksandra
1958
Ostatni dzień lata
Ona
1948
Stalowe serca
Danka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll