PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Janusz Strachocki

Janusz Strachocki
URODZONY: 08 luty 1892, Warszawa
ZMARŁ: 29 grudzień 1967 w wieku 75 lat, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (13)
1965
Niekochana
wujaszek w majątku
1963
Mam tu swój dom
Fornalczyk
1962
Troje i las
1962
O dwóch takich, co ukradli księżyc
burmistrz
1961
Ogniomistrz Kaleń
Dwernicki
1960
Szczęściarz Antoni
inżynier
1956
Cień
kułak Wiślicki
1956
Ziemia
Ślemień
1955
Warszawska syrena
1954
Pod gwiazdą frygijską
Klusiewicz
1954
Pokolenie
robotnik
1953
Celuloza
kolejarz
1947
Jasne Łany
Gruzda, stróż nocny
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll