PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Stanisław Igar

Stanisław Igar
URODZONY: 14 lipiec 1918, Płock
ZMARŁ: 29 grudzień 1987 w wieku 69 lat, Kraków (Polska)
Filmografia
 AKTOR (19)
1984
O-bi, O-ba. Koniec cywilizacji
rzemieślnik
1982
Krzyk
Stary
1982
Austeria
Apfelgrun
1980
Wyrok śmierci
von Dehl
1980
Wizja lokalna 1901
poseł Głębocki
1979
Słodkie oczy (TV)
dyrektor Adam Dubowicz, szef Kowala
1979
Zmory
Ptaszycki
1977
Rekolekcje
1977
Pasja
Wiszniewski
1976
Klaps
1976
Blizna
minister
1975
Tylko Beatrycze
papież Jan XXII
1975
Znikąd donikąd
Coco
1974
Ziemia obiecana
Grunspan
1974
Linia
Stanisław Juzala, szef kontroli
1972
Podróż za jeden uśmiech
lekarz
1967
Poczmistrz (TV)
1965
Przyjaciel
Witający Tichy`ego (nie występuje w napisach)
1964
Rękopis znaleziony w Saragossie
Don Gaspar Soarez, ojciec Don Lopeza
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll