PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Bohdan Jankowski

Bohdan Jankowski
Filmografia
 DŹWIĘK (65)
1964
Etap pierwszy
Operator dźwięku
1963
Smarkula
Dźwięk
1962
Mój stary
Dźwięk
1962
Agronom
Dźwięk
1962
Dok
Dźwięk
1962
Estrada-62
Dźwięk
1962
Na trasie
Dźwięk
1962
Patria o Muerte
Dźwięk
1962
Wieki myśli ludzkiej
Dźwięk
1962
Wieś, jakiej nie znamy
Dźwięk
1962
Wieża malowana
Dźwięk
1962
Zamarła turnia
Dźwięk
1962
Spotkanie w Bajce
Dźwięk
1962
Spóźnieni przechodnie
Dźwięk
1962
Spotkali się w Hawanie
Dźwięk
1962
Na jednej z ulic
Dźwięk
1962
Na studium zaocznym
Dźwięk
1962
Hawana '61
Dźwięk
1962
Chicago
Dźwięk
1962
Hindukusz
Dźwięk
1961
Śmierć statku
Dźwięk
1961
Wariant R
Dźwięk
1961
Warszawa Jerzego Zaruby
Dźwięk
1961
Hawana '61
Dźwięk
1960
Płock 1960
Dźwięk
1960
Budownictwo wielkopłytowe
Dźwięk
1960
I klasa
Dźwięk
1960
Karpacz
Dźwięk
1960
Wieczór w "Szpaku"
Dźwięk
1960
Wśród ludzi
Dźwięk
1960
Dwa oblicza Boga
Dźwięk
1960
Pocztówki z Zakopanego
Dźwięk
1960
Reportaż prosto z patelni
Dźwięk
1960
Śnieżka nadaje szyfr
Dźwięk
1959
A jest ich 459
Dźwięk
1959
Huta 1959
Dźwięk
1959
Kochamy dzieci
Dźwięk
1959
Najlepsze chwile naszego życia
Dźwięk
1959
Pan profesor
Dźwięk
1959
Muzyka nocą
Dźwięk
1959
Wanda Wiłkomirska. Koncert telewizyjny
Dźwięk
1959
Olga Sawicka i Bogdan Bulder. Koncert telewizyjny.
Dźwięk
1959
Janina Baster i Janusz Dolny. Koncert telewizyjny
Dźwięk
1958
Pamiątka z Kalwarii
Dźwięk
1958
Życie wróciło w Bieszczady
Dźwięk
1958
Warszawiak w Kijowie
Dźwięk
1958
Akcja na Kutschere
Dźwięk
1958
Duży ruchliwy dom
Dźwięk
1958
Notatki o nowej architekturze Włoch
Dźwięk
1958
Opowieść o Ołtarzu Mariackim
Dźwięk
1958
Kurban - Bajram
Dźwięk
1958
Trochę słońca...
Dźwięk
1957
Eroica
Dźwięk
1957
SOPOT 1957
Dźwięk
1957
Kodeks Pułtuski
Dźwięk
1957
Brama Indii
Dźwięk
1957
W stolicy Burmy
Dźwięk
1956
Jaś i Małgosia
Dźwięk
1955
Pod jednym niebem
Dźwięk
1955
Tatrzańska wiosna
Dźwięk
1954
Kronika odrodzenia
Dźwięk
1954
Synowie ludu
Dźwięk
1954
W cyrku
Dźwięk
1953
Gdańska opowieść
Dźwięk
1952
Zaorane miedzie
Dźwięk
 PION REŻYSERSKI (1)
1963
Szkoła
Współpraca
 ZDJĘCIA (1)
1955
Aleksander Zelwerowicz
Zdjęcia
 MONTAŻ (1)
1959
Sława Przybylska. Koncert telewizyjna
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll