PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Jerzy Kaden
URODZONY: 10 maj 1927, Paryż
ZMARŁ: 00 grudzień 1994 w wieku 67 lat,
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (44)
1985
Stoję więc jestem
Reżyser
1984
Siedem twarzy ślusarza Dobiasza
Reżyser
1983
Nasze zakłady wykonały plan...
Reżyser
1982
Miasto zawiedzionych nadziei
Reżyser
1982
Co człowiek pozostawia po sobie
Reżyser
1981
Życie wśród lalek
Reżyser
1980
Mistrz sceny
Reżyser
1976
Miliarderzy
Reżyser
1974
Wiejskie kontrasty
Reżyser
1974
Przed dyplomem
Reżyser
1973
318 x 121
Reżyser
1972
Na Majorce
Reżyser
1972
...Gra szła va banque
Reżyser
1972
Tade
Reżyser
1971
Jacy będziemy
Reżyser
1971
Jak będziemy mieszkać
Reżyser
1971
Zagłada czy nadzieja
Reżyser
1970
Lekcja
Reżyser
1970
Technik im dienste des menschen
Reżyser
1969
Legia
Reżyser
1969
XX-lecie elektromontażu
Reżyser
1968
Plan miasta
Reżyser
1967
Spadachron SPR-10
Reżyser
1966
Teatrzyk aluzji i drwiny
Reżyser
1966
Nauka jazdy
Reżyser
1965
Wieża Babel
Reżyser
1965
Mydło Camel
Reżyser
1964
Dom na osiedlu
Reżyser
1964
Wieś buduje
Reżyser
1963
Wczoraj i dziś WSM
Reżyser
1963
Nad Tatrami
Reżyser
1962
A w niedzielę nad Wisłą
Reżyser
1962
Wieki myśli ludzkiej
Reżyser
1962
Na studium zaocznym
Reżyser
1962
Na szosie
Reżyser
1962
Na szosie
Reżyser
1961
Kulisy bajki
Reżyser
1961
Śmierć statku
Reżyser
1961
Warszawa Jerzego Zaruby
Reżyser
1960
Między niebem a ziemią
Reżyser
1960
Spadochroniarze
Reżyser
1958
Szybownicy świata
Reżyser
1957
Mężczyźni o tym nie wiedzą
Reżyser
1956
Dyżur trwa
Reżyser
 SCENARIUSZ (21)
1985
Stoję więc jestem
Scenariusz
1983
Nasze zakłady wykonały plan...
Scenariusz
1981
Życie wśród lalek
Scenariusz
1974
Wiejskie kontrasty
Scenariusz
1973
318 x 121
Scenariusz
1971
Jacy będziemy
Scenariusz
1971
Jak będziemy mieszkać
Scenariusz
1971
Zagłada czy nadzieja
Scenariusz
1970
Historia jednej ustawy
Scenariusz
1970
Lekcja
Scenariusz
1969
Legia
Scenariusz
1966
Nauka jazdy
Scenariusz
1963
Wczoraj i dziś WSM
Scenariusz
1962
Na studium zaocznym
Scenariusz
1962
Na szosie
Scenariusz
1962
Na szosie
Scenariusz
1961
Śmierć statku
Scenariusz
1960
Spadochroniarze
Scenariusz
1958
Szybownicy świata
Scenariusz
1957
Mężczyźni o tym nie wiedzą
Scenariusz
1956
Dyżur trwa
Scenariusz
 ZDJĘCIA (3)
1972
Na Majorce
Zdjęcia
1972
Tade
Zdjęcia
1958
Szybownicy świata
Zdjęcia
 INNE (1)
1974
Wiejskie kontrasty
Komentarz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll