PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Piotr Sobociński Junior

Piotr Sobociński Junior
URODZONY: 03 listopad 1983, Łódź
Filmografia
 ZDJĘCIA (21)
2019
Boże Ciało
Zdjęcia
2017
Najlepszy
Zdjęcia
2017
Cicha Noc
Zdjęcia
2017
Ksiądz
Zdjęcia
2016
Wołyń
Zdjęcia
2014
Bogowie
Zdjęcia
2014
Strefa nagości
Zdjęcia
2013
Drogówka
Zdjęcia
2013
Układ zamknięty
Zdjęcia
2011
Róża
Zdjęcia
2011
Wygrany
Zdjęcia
2010
Żyłem 17 razy
Zdjęcia
2009
Street Feeling
Zdjęcia
2009
Dom zły
Operator kamery
2007
Córki lasu
Zdjęcia
2006
Świt
Zdjęcia
2006
Nadzieja
Operator kamery
2006
Plac Zbawiciela
Operator kamery
2005
W mroku
Zdjęcia
2004
Zima
Zdjęcia
2004
Zbliżenia
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (3)
2006
Świt
Reżyser
2004
Zbliżenia
Reżyser
2004
Zima
Reżyser
 EFEKTY SPECJALNE (1)
2013
Powstanie Warszawskie
Koordynator efektów cyfrowych
 MONTAŻ (1)
2005
W mroku
Montaż
 SCENARIUSZ (1)
2004
Zima
Scenariusz
Opis
Piotr Sobociński Junior został wielokrotnie nagrodzony za najlepsze zdjęcia do Filmu "Róża".
W 2013 roku został nominowany do Polskiej Nagrody Filmowej za najlepsze zdjęcia do filmu "Drogówka".
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll