PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Janusz Bykowski

Janusz Bykowski
URODZONY: 12 listopad 1959
Filmografia
 EFEKTY SPECJALNE (30)
2015
Żyć nie umierać
Główny pirotechnik
2012
Dziewczyna z szafy
Efekty specjalne
2012
Żywie Biełaruś!
Efekty specjalne
2012
Być jak Kazimierz Deyna
Efekty specjalne
2012
Piąta pora roku
Efekty specjalne
2011
Urodziny
Efekty specjalne
2011
Och, Karol 2
Efekty specjalne
2011
Róża
Efekty specjalne
2011
Uwikłanie
Pirotechnik
2010
Joanna
Efekty specjalne
2010
Mała matura 1947
Efekty specjalne
2010
Różyczka
Efekty specjalne
2009
Miasto z morza
Efekty specjalne
2009
Enen
Efekty specjalne
2009
Generał Nil
Efekty specjalne
2008
Ile waży koń trojański?
Efekty specjalne
2007
Katyń
Efekty specjalne
2007
Wrzesień 1939
Efekty specjalne
2007
Hania
Efekty specjalne
2005
Pitbull
Efekty specjalne
2005
Wróżby kumaka
Efekty specjalne
2005
Kochankowie z Marony
Efekty specjalne
2004
Ono
Efekty specjalne
2004
Wesele
Pirotechnik
2003
Biała sukienka
Efekty specjalne
2003
Zróbmy sobie wnuka
Efekty specjalne
2002
E=mc²
Efekty specjalne
2001
Angelus
Efekty specjalne
1999
Wojaczek
Efekty specjalne
1992
Wiatr ze Wschodu
Efekty specjalne
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll