PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Krzysztof Pyziak

Krzysztof Pyziak
URODZONY: 01 maj 1975, Głubczyce
Filmografia
 AKTOR (13)
2014
Antyterapia
"Tygrys"
2011
Światło
2011
Uwikłanie
Więzień w latach 80.
2010
Kawa w Gdańsku
2010
Pod światło
Taksówkarz
2009
U Pana Boga za miedzą
fotograf Serwatko
2007
U Pana Boga w ogródku
kierowca Ziółkowski
2006
Jasminum
Stolarz
2005
Nie ma takiego numeru
Kris
2005
Nieznany
2004
Rota
Waldi
2004
Maneż
atleta
2003
Nazwij to snem
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll