PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Dobromir Dymecki

Dobromir Dymecki
URODZONY: 03 październik 1985, Łódź
Filmografia
 AKTOR (23)
2019
Wszystko dla mojej matki
2018
Users
2016
Nieustraszeni wędrowcy
Piotr
2016
Planeta Singli
Rankowicz Oskar
2015
Stwór
2015
Dół
2014
Fragmenty
Adam
2013
Jaskółka
Mariusz
2012
Dzień oszusta
młody ezbek
2012
Bez cukru
chłopak z ciężarówki
2012
Felix, Net i Nika oraz Teoretycznie Możliwa Katastrofa
Oficer
2011
Uwikłanie
Policjant Kumerski
2011
Dół
2011
Obudź się
...
2011
Big Love
"Kudłacz"
2010
Niewola egipska
2010
Koniec świata
Adam
2009
U Pana Boga za miedzą
Witaszek
2009
Huśtawka
Piotr
2009
Patrz na mnie
2008
Radość
2007
Żeby nie było niczego
2006
Olek
Adam
 SCENARIUSZ (1)
2018
Users
Scenariusz
Opis
W 2009 roku ukończył studia na Wydziale Aktorskim PWSFTviT w Łodzi.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll