PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Maria Chilarecka

Maria Chilarecka
URODZONA: 27 wrzesień 1970, Warszawa
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 DŹWIĘK (55)
2018
7 uczuć
Dźwięk
2018
Fuga
Dźwięk
2018
Eter
Dźwięk
2018
53 wojny
Dźwięk
2017
Ksiądz
Dźwięk
2016
Zaćma
Dźwięk
2016
Ojciec
Dźwięk
2016
Powidoki
Opracowanie dźwięku
2015
Chemia
Dźwiękowiec (na planie)
2014
Mur
Dźwięk
2013
Drogówka
Dźwięk
2013
Tajemnica Westerplatte
Dźwięk
2012
W imię...
Dźwięk
2012
Nieulotne
Dźwięk
2011
Baby są jakieś inne
Dźwięk
2010
Joanna
Dźwięk
2010
Święty interes
Montażysta dźwięku
2009
Popiełuszko. Wolność jest w nas
Dźwięk
2009
Rewizyta
Dźwięk
2009
Złoty środek
Dźwięk
2009
Rewers
Dźwięk
2009
Złoty środek
Dźwięk
2009
Zero
Dźwięk
2009
Moja krew
Dźwiękowiec (na planie)
2008
Serce na dłoni
Dźwięk
2008
Niezawodny system
Montażysta dźwięku
2007
Benek
Dźwięk
2007
Sztuczki
Dźwięk
2006
Dublerzy
Dźwięk
2006
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
Dźwięk
2006
Palimpsest
Dźwięk
2006
Nadzieja
Dźwięk
2005
Komornik
Dźwięk
2005
Solidarność, solidarność...
Dźwięk
2004
Ono
Dźwięk
2004
Ławeczka
Dźwięk
2004
Piekło niebo
Dźwięk
2004
Cudownie ocalony
Dźwięk
2003
Symetria
Dźwięk
2003
Sukces
Operator dźwięku
2003
Warszawa
Dźwiękowiec (na planie)
2002
Zamek
Dźwięk
2002
Dzień świra
Dźwięk
2002
Himilsbach. Prawdy, bujdy, czarne dziury
Dźwięk
2001
Porwanie Bohdana
Dźwięk
2001
Zakochana dziewczyna
Dźwięk
2000
Enduro Bojz
Dźwięk
1999
Skok (TV)
Dźwięk
1998
Sabina (TV)
Dźwięk
1998
Dlaczego Zamość...
Dźwięk
1998
Stadion czyli Jarmark Europa
Dźwięk
1997
Kochaj i rób co chcesz
Operator dźwięku
1996
Bara Bara
Dźwięk
1996
Gdzie jesteś Święty Mikołaju?
Dźwięk
1995
Tato
Asystent operatora dźwięku
 PION REŻYSERSKI (1)
1995
Jedno życie. Eva Hoffman
Reżyser
Opis
Absolwentka Wydziału Reżyserii Dźwięku na Uniwersytecie Muzycznym im. Fryderyka Chopina w Warszawie (1995). Autorka dźwięku do wielu filmów dokumentalnych i fabularnych. Członkini Polskiej Akademii Filmowej.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll