PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Zofia Wieczorek
URODZONA: 18 maj 1954, Strzelin
ZMARŁA: 25 maj 2016 w wieku 62 lat,
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PRODUKCJA (29)
2014
Sąsiady
Kierownik produkcji
2011
Moja Australia
Kierownik produkcji
2011
Big Love
Kierownik produkcji
2009
Popiełuszko. Wolność jest w nas
Kierownik produkcji
2009
Złoty środek
Kierownik produkcji
2009
Złoty środek
Producent wykonawczy
2008
Jeszcze raz
Kierownik produkcji
2007
Ryś
Kierownik produkcji
2005
Skazany na bluesa
Kierownik produkcji
2000
Egzekucja
Kierownik produkcji
2000
Egoiści
Kierownik produkcji
1999
Fuks
Kierownik produkcji
1997
Doświadczenie miłości
Kierownik produkcji
1995
Łagodna
Kierownik produkcji
1995
Pestka
Kierownik produkcji
1994
Dama Kameliowa
Kierownik produkcji
1994
Wrony
Organizacja produkcji
1991
Nad rzeką której nie ma
Współpraca produkcyjna
1991
Obywatel świata
II kierownik produkcji
1991
Kanalia
II kierownik produkcji
1989
Kramarz
II kierownik produkcji
1988
Koniec świata
Współpraca produkcyjna
1988
Niezwykła podróż Baltazara Kobera
II kierownik produkcji
1984
Wszystko powiem Lilce!
Współpraca produkcyjna
1984
Pismak
Współpraca produkcyjna
1984
Pismak
Asystent producenta
1983
Soból i panna
Współpraca produkcyjna
1983
Wir
Współpraca produkcyjna
1966
Marysia i Napoleon
Organizacja produkcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll