PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Krzysztof Lang
URODZONY: 02 czerwiec 1950, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (31)
2017
Śpij kochanie
Reżyser
2017
Ach śpij kochanie
Reżyser
2015
Słaba płeć?
Reżyser
2010
Śniadanie do łóżka
Reżyser
2009
Miłość na wybiegu
Reżyser
2009
Obrona Lwowa
Reżyser
2005
Przestrzenie Banacha
Reżyser
2004
Witajcie w domu
Reżyser
2001
Klątwa skarbu Inków
Reżyser
2000
Klinika cudów
Reżyser
2000
Strefa ciszy
Reżyser
1999
Wyborcza
Reżyser
1999
Reżyseria: Yves Goulais
Reżyser
1999
Reżyseria: Yves Goulais
Reżyser
1997
Paradajz
Reżyser
1996
Historia opozycji
Reżyser
1995
Prowokator
Reżyser
1994
Powstanie Warszawskie 1944
Reżyser
1993
Dyplomata
Reżyser
1993
Lisowczycy
Reżyser
1992
Kabaret pod Egidą
Reżyser
1991
Papierowe małżeństwo
Reżyser
1988
Requiem
Reżyser
1988
Ludzie na Baltoro
Reżyser
1988
Tango Aconcagua
Reżyser
1987
K-2
Reżyser
1985
Petrochemia
Reżyser
1985
Gdybyś przyszedł pod tę ścianę
Reżyser
1984
Remis
Reżyser
1982
Rozmowa 1982
Reżyser
1980
Bumerang
Reżyser
 SCENARIUSZ (20)
2010
Śniadanie do łóżka
Scenariusz
2009
Obrona Lwowa
Scenariusz
2004
Witajcie w domu
Scenariusz
2001
Klątwa skarbu Inków
Scenariusz
2000
Klinika cudów
Scenariusz
2000
Strefa ciszy
Scenariusz
1999
Wyborcza
Scenariusz
1997
Paradajz
Scenariusz
1996
Historia opozycji
Scenariusz
1994
Powstanie Warszawskie 1944
Scenariusz
1993
Lisowczycy
Scenariusz
1991
Papierowe małżeństwo
Scenariusz
1988
Ludzie na Baltoro
Scenariusz
1988
Tango Aconcagua
Scenariusz
1988
Requiem
Scenariusz
1988
Smog
Scenariusz
1987
K-2
Scenariusz
1985
Petrochemia
Scenariusz
1984
Remis
Scenariusz
1980
Bumerang
Scenariusz
 ZDJĘCIA (2)
1988
Requiem
Zdjęcia
1987
K-2
Zdjęcia
 PRODUKCJA (2)
2009
Obrona Lwowa
Producent wykonawczy
2009
Sen silniejszy od snu
Producent wykonawczy
 SCENOGRAFIA (1)
1992
Kabaret pod Egidą
Scenografia
Opis
Absolwent Wydziału Chemii Uniwersytetu Warszawskiego oraz Wydziału Filmowo-Telewizyjnego na Uniwersytecie Śląskim. Zajmuje się filmem dokumentalnym, fabularnym i krótkometrażowym, a także reżyserią seriali telewizyjnych ("Ludzkie sprawy", "Komisarz Alex"). Jest prezesem firmy TFT Studio.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll