PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wanda Zeman

Wanda Zeman
URODZONA: 07 kwiecień 1952, Lublin
ZMARŁA: 27 grudzień 2012 w wieku 60 lat, Warszawa (Polska)
Filmografia
 MONTAŻ (54)
2011
Księstwo
Montaż
2010
Milczenie jest złotem
Montaż
2010
Projekt dziecko, czyli ojciec potrzebny od zaraz
Montaż
2009
Nigdy nie mów nigdy
Montaż
2009
Złoty środek
Montaż
2009
Rewizyta
Montaż
2008
Serce na dłoni
Montaż
2007
Ryś
Montaż
2007
Braciszek
Montaż
2006
Strajk
Montaż
2005
RH +
Montaż
2005
Parę osób, mały czas
Montaż
2005
Persona non grata
Montaż
2002
Suplement
Montaż
2002
Wszyscy święci
Montaż
2002
Zemsta
Montaż
2002
E=mc²
Montaż
2001
Poranek kojota
Montaż
2001
Reich
Montaż
2001
Wiedźmin
Montaż
2000
Enduro Bojz
Montaż
1999
Operacja Samum
Montaż
1999
Pan Tadeusz
Montaż
1999
Chłopaki nie płaczą
Montaż
1999
Prawo ojca
Montaż
1998
Kroniki domowe
Montaż
1998
Demony wojny wg Goi
Montaż
1997
Sztos
Montaż
1997
Prostytutki
Montaż
1996
Panna Nikt
Montaż
1996
Słodko gorzki
Montaż
1996
Szamanka
Montaż
1996
Poznań 56
Montaż
1996
Autoportret z kochanką
Montaż
1995
Wielki tydzień
Montaż
1995
Nic śmiesznego
Montaż
1994
Wyliczanka
Montaż
1994
Psy 2. Ostatnia krew
Montaż
1993
Kronika powstania w getcie warszawskim wg Marka Edelmana
Montaż
1992
Sauna (TV)
Montaż
1992
Warszawa. Rok 5703
Montaż
1992
Cynga
Montaż
1992
Psy
Montaż
1991
Diabły, diabły
Montaż
1990
Zagłuszenie
Montaż
1989
Powrót Wabiszczura
Montaż
1989
Bal na dworcu w Koluszkach
Montaż
1988
Niezwykła podróż Baltazara Kobera
Montaż
1988
Nowy Jork - czwarta rano
Montaż
1988
Kornblumenblau
Montaż
1988
Koniec świata
Montaż
1985
Osobisty pamiętnik grzesznika... przez niego samego spisany
Montaż
1984
Zamiana
Montaż
1977
Biohazard
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll