PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Stefan Wójcicki

Stefan Wójcicki
URODZONY: 24 grudzień 1964
Filmografia
 OBSADA (20)
2012
Gabriel
Kaskader-koordynator
2009
Generał Nil
Kaskader
2007
Katyń
Kaskader
2002
Zemsta
Kaskader
2001
Przedwiośnie
Kaskader
1996
Szamanka
Kaskader
1994
Psy 2. Ostatnia krew
Kaskader
1992
Cynga
Kaskader
1991
Kanalia
Kaskader
1991
Panny i wdowy
Kaskader
1991
Dzieci wojny
Kaskader
1990
Pogrzeb kartofla
Kaskader
1989
Tryumf ducha
Kaskader
1989
300 mil do nieba
Kaskader
1988
Schodami w górę, schodami w dół...
Kaskader
1988
Złodziej
Kaskader
1988
Przeprawa
Kaskader
1987
Kingsajz
Kaskader
1987
Trójkąt bermudzki
Kaskader
Obca siła
Kaskader
 PION REŻYSERSKI (1)
1988
Szukając gwiazd
Współpraca
 AKTOR (1)
1986
Cudowne dziecko
policjant
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll