PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Maciej Konopiński

Maciej Konopiński
URODZONY: 16 wrzesień 1973, Gdańsk
Filmografia
 AKTOR (9)
2015
Wczasy
2015
W narożniku
Nowak
2013
Wałęsa. Człowiek z nadziei
Tajniak SB
2013
Układ zamknięty
Krzysztof Chwedczuk
2011
Czarny czwartek. Janek Wiśniewski padł
Oficer MO
2009
Miasto z morza
2005
RH +
policjant
2005
Pod powieką
2002
Segment '76
Bohater
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll