PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jacek Gawryszczak

Jacek Gawryszczak
URODZONY: 10 listopad 1960, Zgierz
ZMARŁ: 07 kwiecień 2016 w wieku 55 lat,
Filmografia
 PRODUKCJA (11)
2014
Obywatel
Kierownik produkcji
2014
Obietnica
Kierownik produkcji
2011
Wymyk
Kierownik produkcji
2010
Filiżanka
Producent
2010
Cudowne lato
Kierownik produkcji
2009
Zero
Kierownik produkcji
2008
Nie wyobrażam sobie życia bez tańczącego świata
Kierownik produkcji
2008
Wiosna 1941
Kierownik produkcji
2008
"Nie wyobrażam sobie życia bez tańczącego świata"
Kierownik produkcji
2006
Chłopiec na galopującym koniu
Kierownik produkcji
2005
Z odzysku
Kierownik produkcji
Opis
Kierownik produkcji, przez wiele lat związany z Opus Film. Ukończył Szkołę Filmową w Łodzi. Nadzorował produkcję kilkunastu filmów m.in. "Edi", "Z odzysku", "Zero", "Cudowne lato", "Wymyk", "Obywatel" czy "Obietnica".
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll